Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РЕЗИЛ: След изслушване пред Европарламента Румяна Желева бе принудена да се откаже от еврокомисарския пост.
РЕЗИЛ: След изслушване пред Европарламента Румяна Желева бе принудена да се откаже от еврокомисарския пост.

 

 

Ако Бойко Борисов си мисли, че ще си отдъхне, когато свърши кошмарната 2010 г., жестоко се лъже! Съдбата му е отредила претоварена програма за 2011 г.
Два вота на недоверие, смяна на няколко министри и нова серия от драматичната сага с участието на Сергей Станишев. В това е убедена известната столична нумероложка Нели Колева, която от 19 години разчита бъдещето и характерите на хората по рождените им дати.
"2011 година ще е динамична и изпълнена с предизвикателства.
Правителството ще преживее поне два вота на недоверие само до септември, а третият ще се размине. Седем пъти ще има предпоставки за смяна на министри, от които пет ще бъдат реализирани", пресмята рождената дата, месеца и годината на премиера Нели Колева и се замисля.
Числата показват, че по-трудна за Борисов ще е първата половина на годината, когато наравно със старите ще възникнат и много нови проблеми. Най-притеснителни са февруари и март.
"През юни отново ще има конфликти, недоразумения и свади, които бавно утихват през септември", очертава деветия месец на 2011 г. столичната нумероложка и се усмихва. Не всичко върви нагоре с краката. "Преди президентските избори се появяват по-благоприятни предпоставки, които ще свалят напрежението и стреса от плещите на премиера", заявява Колева и премества поглед върху рождената дата на Сергей Станишев. Двамата с Борисов попадат в еднакви вибрации като "лични години", предизвикващи конфликти, недоразумения и разногласия и затова битките между тях ще бъдат непрестанни - показва поредното изчисление на опитната нумероложка.
Проблеми по традиция ще има и друга ключова фигура от настоящия кабинет.
"До края май 2011 г. Дянков ще съумее да контролира финансовия процес в страната, но след това ще има предпоставки да не може да се справи с икономическата ситуация", оглежда повторно рождената му дата Нели Колева. Столичната нумероложка е категорична - въпреки че опозицията непрестанно предлага да купи еднопосочен билет на вицепремиера, съдбата му е отредила друго бъдеще. Той ще остане на поста си по-дълго, отколкото политическите му опоненти биха искали. "Работата му ще спори до лятото на 2013 година. В по-глобален план политическата му кариера се развива успешно и след това. Върви стремително за 7-годишен период от време, за което благоприятства цифрата 3, в която Дянков ще се намира дълги години", пояснява получените резултати Нели Колева.
През 2011 г. проблеми ще има и еврокомисарката ни Кристалина Георгиева.
"Тя умее да отстоява позициите си, знае много добре кога да отстъпи и кога да изисква. Тези си качества Георгиева ще трябва да изпита в периода до края на април, който е свързан с доста нерви и големи компромиси. От юли пред нея се отварят по-големи възможности и перспективи. Космично тя ще бъде заредена с повече решителност, устременост и лекота при воденето на преговори", очертава нумероложката рождената дата на еврокомисарката.
Личната година, в която попада бившата зам.-шефка на Световната банка след месец август, е числото 7, което предполага позитивни промени.
"Много вероятно е тя да бъде издигната и за президент, но дали ще спечели мога да преценя, когато видя рождените дати и на останалите претенденти", поклаща глава Нели Колева и подчертава рождената дата на трима от най-влиятелните български политици.
Борисов, Дянков и Георгиева са родени на 13-и.
"Рождените им дати са с една и съща вибрация, което определено носи позитиви. В отношенията им има хармония, бързо напасване на идеи, цели и намерения при вземане на важни решения и трудно влизане в големи нерешими полемики", категорична е нумероложката.

 


ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Влиза в нов проект


Въпреки скандалите, в които се забърка през 2010 г., в нумерологичната карта на Цветан Цветанов има показатели, които издават продължителна и стабилна кариера.
"Периодът до края на март 2011 г. е все още нестабилен и податлив на нови провокации, но от юни вътрешният министър навлиза в много позитивен и благодатен период, който гарантира успеваемост, просперитет и поемане на нови отговорности", обяснява Нели Колева.
Нумероложката е убедена, че Цветанов би могъл да бъде в основата и на нови проекти, които ще имат позитивен завършек през пролетта на 2012 г. Дясната ръка на Бойко Борисов може да остане в политиката поне в идните 15 години, защото според цифрите от рождената му дата Цветанов има космичен шанс да се самоусъвършенства, да бъде взискателен както към себе си, така и към останалите хора, задълбочен и аналитичен дори и след 65-ата си година, показват сметките на Нели Колева.

 

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

Запазва лидерството, остава без булка

Политическата кариера на Станишев продължава, но до края на април няма да се усеща стабилност и политическа активност. След това бившият премиер навлиза в по-мощна и благодатна лична година, която ще му даде шанса не само за по-голяма вътрешна стабилност, но и за възможност да бъде видимо по-адекватен на произтичащите събития в страната, убедена е Нели Колева.
Датата му на раждане предрича дълга политическа кариера. През 2011 г. Станишев ще запази лидерското си място в БСП, а от лятото на 2013 г. за него настъпва период на подем, битки и заемане на по-отговорен пост. Червеният шеф има съдбовна предначертаност не само за стабилност на характера, решителност, справяне с тежки ситуации, но и за дългогодишна политическа активност, показват числата.
"Това е вид космична компенсация за личния план, тъй като в генетичния му код присъства числото 27, което говори за пречки при създаване на семейство", обобщава столичната нумероложка.

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ

Достига пика в кариерата си

Президентът навлиза в две поредни благоприятни лични години, показва рождената му дата.
"Този период ще е перфектен както за разрешаване на текущи ангажименти, така и за предприемане на нови начинания. Първанов безпроблемно ще реализира проектите си през 2011 и 2012 година и ще постигне желания успех. В по-далечен план държавният глава няма съдбовни дадености кариерата му да продължи по същия начин със заемане на отговорен пост", категорична е нумероложката. Според цифрите върхът в кариерата на Георги Първанов е през 2011 г., след което в политическата му биография настъпва спад.


АХМЕД ДОГАН

Мълчи сега, управлява след време

Доган се намира в период, в който се пази от битки, полемики и конфронтация. Това ще продължи близо 2 години и половина.
"Доган няма да се завърне към бляскавите си дни, но ДПС ще продължи да тежи в политическото пространство и определено ще има космичен шанс за следващ мандат в правителство", разчита нумерологичната карта на Сокола Нели Колева. Числата в рождената му дата и комбинирането им показват, че от август 2014 г. в кариерата му настъпват драстични негативни промени, а годината след това се очертава като особено конфронтираща и трудна. С навършването на 61-вата си година Ахмед Доган навлиза в неблагоприятен период относно просперитет, семейно-битови отношения и здраве.

 

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

Ниски изборни резултати

"Периодът до рождения ден на Петров през 2011 г. дава характеристики, свързани с втурване към екстремности", подчертава рождената дата на бившата барета Нели Колева и допълва, че след юли 2011 г. ще възникнат ситуации, които ще развалят плановете на Алексей Петров. Според нумероложката кандидат-президентът има достатъчно качества, но съдбовната предопределеност няма да му даде шанса да развие потенциала си.
"По-благодатна за него ще е първата половина на 2011 г. и по-специално месец април, когато Петров може да попадне на точното място, което би го устройвало на този етап от житейския му път", обобщава Нели Колева.

ЯНЕ ЯНЕВ
Жени се и се развежда бързо

През следващата година най-сетне ще се сбъдне мечтата на Волен Сидеров - да види Яне Янев с жена.
"До рождения си ден в края на април той се намира в твърде "благоприятна лична година" за създаване на дом и семейство", разчита бъдещето на политика Нели Колева.
Опитната нумероложка продължава със сметките и обобщава: "Яне ще се възползва от този съдбовен шанс, но трудно би могло да се каже, че това ще е дълготраен брак. Трябва много трябва да внимава и да пази брака си през следващите 2 години."

ВОЛЕН СИДЕРОВ
Остава зад Борисов


"Личната година, в която ще навлезе Сидеров след рождения си ден на 2011 г., е по-благоприятна в сравнение с предходната. Ще бъде по-ентусиазиран и активен, ще продължи да подкрепя правителството на Борисов - дори със завишени показатели", разчита нумерологичната карта на лидера на "Атака" Нели Колева. Според цифрите промяна в позиции и преориентация на Сидеров би могло да има най-рано през май на 2013 г.

ИВАН КОСТОВ
Нова коалиция


2011 г. ще е видимо по-активна и стабилна за Иван Костов - ще му се даде шанса да направи вид съюз или да се обедини с други хора, които ще работят за каузата, и това ще бъде увенчано с успех, разчита бъдещето на Командира Нели Колева. "Пиковият момент в съдбовната предопределеност на Костов отдавна приключи и няма възвращаемост от минал период", допълва нумероложката.

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
Битови проблеми

Цачева е човек, който умее да се вслушва в хората, от които зависи. Не е нужно много, за да бъде убедена и да върви по пътека, която й се предначертава, показва рождената дата на шефката на Народното събрание.
"Тя е по-добър изпълнител, отколкото генератор на идеи. Не е от хората, които се противопоставят и за нея няма негативни аспекти относно моментното заемано място. По-лабилна и неуверена ще бъде от септември до края на 2011 г., когато се очертават и проблеми от семейно-битов характер", обобщава Нели Колева.

 

Нели Колева се занимава с нумерология и ясновидство от 19 години. Автор е на 4 книги по темата. Рисува и енергийни картини с маслени бои, които помагат при различни здравословни проблеми и подобряват цялостното състояние на притежателите си.

МОНА ЛИЗА: Бойко Борисов откри "усмихващата" се Ана-Мария Борисова на кръстопът.
МОНА ЛИЗА: Бойко Борисов откри "усмихващата" се Ана-Мария Борисова на кръстопът.
ПРОВАЛ: С гръм и трясък се провали разследването срещу ексминистър Николай Цонев и съдия Петър Сантиров.
ПРОВАЛ: С гръм и трясък се провали разследването срещу ексминистър Николай Цонев и съдия Петър Сантиров.
БЛАГИНКА: Депутати зарязаха работата си в парламента, за да откликнат на поканата на 168 часа за луксозен телефон.
БЛАГИНКА: Депутати зарязаха работата си в парламента, за да откликнат на поканата на 168 часа за луксозен телефон.
УЖАС: Министърът на земеделието Мирослав Найденов разбра от 168 часа, че дипломата на Калина Илиева е фалшива.
УЖАС: Министърът на земеделието Мирослав Найденов разбра от 168 часа, че дипломата на Калина Илиева е фалшива.
ФУРОР: Кристалина Георгиева бе одобрена единодушно за еврокомисар.
ФУРОР: Кристалина Георгиева бе одобрена единодушно за еврокомисар.
ПРОВЕРКА: Вежди Рашидов пътува за Венеция за филма на Мишел Бонев на частни разноски.
ПРОВЕРКА: Вежди Рашидов пътува за Венеция за филма на Мишел Бонев на частни разноски.
Нели Колева
Нели Колева