Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВАЛЕНТИН РАДЕВ
ВАЛЕНТИН РАДЕВ

Довчерашният вътрешен министър Валентин Радев е единственият измежду тримата освободени вчера от депутатите министри, който още днес се върна да работи в Народното събрание. Той е бил посрещнат повече от радушно в парламентарната си група, научи "24 часа". Нямал търпение да продължи да работи по същите теми, които гонил и като министър, но вече като член на постоянната комисия по сигурност в Народното събрание. Освен това искал да работи и в тази по отбрана - сектор, в който Радев бе зам.-министър преди.

За разлика от него, нито Николай Нанков, нито Ивайло Московски се появили в парламента, нито се свързали със съпартийците си депутати, за да ги уведомят за намеренията си.

За първия се говори, че се кани да остава в Министерството на регионалното развитие, но вече като заместник на избраната вчера титулярка Петя Аврамова. "24 часа" попита нея и Нанков дали обмислят такъв вариант, но те нито потвърдиха, нито отрекоха. Стана ясно, че чакат санкция от премиера Бойко Борисов, който пък след Залцбург заминава за Ню Йорк и няма да е в страната цялата следваща седмица.