Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съдовите нарушения са често срещани. Те могат да засягат различни кръвоносни съдове – артерии, вени, капиляри и лимфни съдове. Заболяванията, базирани на съдовите нарушения са ретинопатии, хронична венозна недостатъчност, мозъчна атеросклероза, световъртеж, шум в ушите и др.

Специалистите често използват Ентан като съдов протектор (защитник) на кръвоносните съдове.

Ентан е природен продукт, съдържащ висококачествени стандартизирани екстракти от проантоцианидин и Гинко билоба. Комбинирани оптимално в уникалната формула на Ентан, тези съставки взаимно усилват ефектите си. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Ентан подобрява кръвоснабдяването като спомага за укрепване на стените и подобряване еластичността на съдовете, заздравявайки колагена и еластина.

Допринася за повишаване на капилярната устойчивост, подобрява микроциркулацията, съдейства за намаляване на отока и възпалението около съдовете. Предотвратява слепването на тромбоцитите и не позволява запушването на съдовете. Намалява спазъма на артериите. Има мощно антиоксидантно действие. Оказва протективен ефект върху мозъчните клетки.

Като пълна и рационална комбинация от биофлавоноиди Ентан осигурява регулираща активност върху цялото съдово дърво: артерии, вени, капиляри, лимфни съдове.

Ето защо Ентан се препоръчва при съдови увреждания на ретината от диабет, хипертония и атеросклероза, разширени вени, тежест в краката, болка, уморени крака, световъртеж и шум в ушите, отслабване на слуха, нарушения в мозъчното кръвооросяване, мозъчна атеросклероза и състояния след инсулт.

Eнтан се приема по 1 капсула до 3 пъти дневно след хранене. Добре е Eнтан да се взема минимум 3 месеца, а ако е необходимо и без прекъсване.

EНТАН

За здрави съдове и добро кръвообращение

Всяка капсула съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизиран екстракт на Гинко билоба. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Вече в иновативни растителни капсули VGcaps – 100% чист природен продукт.

Хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти!

Без съставки от животински произход!

Подходящи и за вегетарианци!

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.entan.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg