Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 26-годишният водач се били съставени 4 акта за извършените нарушения

Рекордните 4 акта наведнъж състави полицията на 26-годишен мъж от русенското село Тетово. На 15 септември около 00.20 ч. той бил засечен да кара камион без някога да е притежавал книжка, воззилото било с подменени номера, а Гражданска отговорност и винетка липсвали.

Екип на сектор ,,Пътна полиция“ при ОДМВР – Русе, изпратен на пътя Русе-Кубрат, спрял за проверка товарен автомобил ,,Мерцедес", син на цвят, с немски регистрационни номера. Порицаите установили, че водач на камиона е 26 годишен, неправоспособен български гражданин, с постоянен адрес: с. Тетово, обл. Русе. След извършена справка станало ясно, че на водача никога не му е било издавано свидетелствоо за управление на моторно превозна средство, автомобилът по номер на рама бил регистриран с български регистрационни табели, също така камионът бил без винетен стикер и застраховка „Гражданска отговорност“.

Във връзка с гореизложеното на 26 годишния мъж били съставени общо 4 акта за извършени нарушения по чл. 140, ал. 1 от ЗДвП; чл. 150 от ЗДвП; чл. 139, ал. 5 от ЗДвП; чл. 638, ал. 3 от КЗ. С протокол за доброволно предаване са били предадени 2 бр. регистрационни табели. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.1, пр.1 от НК, уточниха от МВР-Русе.