Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Светофарът на улица "Пушкин"   СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Светофарът на улица "Пушкин" СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Моля, изпращайте номерата на опасните шофьори, ще стигнат до КАТ

Кой шофира Ауди СВ 4860 МС попита наш читател и предупреди колегите си да се пазят от този човек в София.

Малко преди 19 часа черната кола с този номер изпреварва двете колони на улица “Пушкин” преди светофара на Околовръстното шосе, оказва се в насрещната лента и само секунди го спасяват от челен удар с автобус.

Очевидно амбициран от успешната каскада, той прави втори агресивен опит - този път опитва буквално да се вреже в автомобил от колоната, спряла на червен светофар. Дама излиза от мястото на пътника от “атакуваната” с невероятна агресивност кола и пита шофьора от аудито: “Искате да се ударим?”. “Да!”, кима със задоволство шофьорът. Секунди след като светва зеленият светофар, водачът с видима радост натиска газта, почти излита с бръснещ полет край колегите, за да....завие в близка уличка.

“Този шофьор или беше пиян, или дрогиран, или много гладен. Но обаче не го оправдава за тази минута агресия, която застраши живота поне на десет души, без да броим пътуващите в автобуса”, коментира читателят, записал номера на опасната кола.

Читатели предлагат на сайта “24 часа” да се изпращат номера на агресивни шофьори, да се изпращат на КАТ, за да се предотвратяват потенциални катастрофи.

Пращайте ни Вашите сигнали на [email protected] или на фейсбук страницата на "24 часа", а ние ще ги публикуваме!