Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров и Мария Шарапова отново бяха заедно, въпреки че не са гаджета от няколко години.

Шампионът от финалите на АТП и бившата №1 в тениса от Русия присъстваха на специалното парти по повод 50 г. на модната марка Ralph Lauren в Ню Йорк. Шарапова даже се похвали със специалната си рокля за приема в Сентрал парк.

Григор и Мария не бяха снимани заедно, но в социалните мрежи се появиха кадри на двамата поотделно. И след раздялата си двамата останаха добри приятели. По време на демонстративен турнир Tie Break Tens в Мадрид миналата година, който най-добрият ни тенисист спечели, те седяха един до друг край корта и непрекъснато си говореха, на моменти на ушенце. Това бе прекрасна възможност за фотографите, които само чакаха двамата да се съберат.

Сред гостите на партито в Ню Йорк бяха Хилари Клинтън, Опра Уинфри, Калвин Клайн, Дона Каран, Каролина Ерера, Стивън Спилбърг, Брус Спрингстийн, Робърт де Ниро и много други известни лица от света на модата, музиката, киното и шоубизнеса.

След отпадането си още в първия кръг на US Open Димитров остана в САЩ, а през следващата седмица ще играе за купа “Лейвър” в Чикаго в отбора на Европа. После му предстоят турнири в Азия.

След откритото по тенис на САЩ много от коментаторите започнаха да правят анализи. В една от статистиките присъства и Григор, но това не е повод за гордост. Според изчисленията българинът, Милош Раонич, Кей Нишикори, Доминик Тим, Давид Гофен, Джак Сок и играчите, родени след 1 октомври 1988 г., имат общо само 3 достигнати финала в турнири от “Големият шлем”.