Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Значи, не съм очаквала колко увредени хора довтасват на стената ми. Не е истина! Тези увредени хора (до един вече блокирани от мен, ако някой съм пропуснала е за малко) си позволиха да бъдат цинични и злобни към жертвите на поредната трагедия на пътя (виж предишния ми пост) където загина велосипедист, ударен от шофьор, който бяга и който по последни данни е в неизвестност, макар че полицията има номера на автомобила му.

Та имаше един всезнайко, който в поредица от коментари на стената ми --без да има и един факт, злобно спекулираше, че този „балетист” (жертвата) е бил виновен, защото велосипедистите карали лошо в България. Та този тъпак поучително казваше неща като: „ще видим вие как ще реагирате, ако един колездач балетист ви се размаже на предното стъкло?” Колко трябва да е повреден в мозъка един човек да дойде на стената ми и да пише подобна помия? Имаше и една друга патка, която пък се възмути защо трябва да се събират пари за погребението на убитото момче и каква е тази майка, която не може да си плати погребението на сина си?

Абе идиоти! Това, че сте повредени в главата, не означава, че трябва да ръсите мозъчните си отпадъци по път и над път. Ако сте подобен идиот, много моля, никога не се осмелявайте да се изхождате на стената ми! А най-добре е да се самоудавите в някой застоял водоем!