Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

43-годишният Николай Паскалев скри лицето си от фотообективите. Снимка:Тони Щилиянова
43-годишният Николай Паскалев скри лицето си от фотообективите. Снимка:Тони Щилиянова

За кого работят питал настоятелно 43-годишният Николай Паскалев, докато брутално изнасилвал трите проститутки край Слънчев бряг, довериха източници на 24 часа. Сякаш е търсил нещо конкретно, не е само изнасилването, допускат запознати с ужасяващите похищения, за които днес съобщи Бургаската апелативна прокуратура.

По данни на прокуратурата Паскалев до този момент не е давал обяснения. Според неофициална информация обаче той е споделил с един от адвокатите си, че показанията на трите момичета били твърде пресилени.

Разследващи са категорични, че трите млади българки на възраст от 22 до 25 г., са били брутално насилвани и заплашвани с убийство, ако не се подчинят. Те били карани да се качат насила в джип, докато чакали клиенти по пътя за Обзор и в района на бившия ресторант "Ханска шатра" край Слънчев бряг. Интересното е, че трите случая са извършени за 3 месеца - първият е от началото на юни, вторият през юли и последният, от който тръгнало разплитането на драмата, е от август.

Задържаният имал жена, с която живеел на съпружески начала и двама сина. Единият е ученик, а другият бил по-голям и от години живеел в чужбина.

Близките на задържания били  потресени от вероятния му двойствен живот. Не могат да повярват, че обвиненията са реални, сподели пред "24 часа" бургаската адвоката Ваня Радиева, служебен защитник на Паскалев. Всеки момент Бургаският окръжен съд трябва да се произнесе дали оставя в ареста обвиняемия, който упорито криеше лицето си от медиите. По негово настояване делото се гледа при закрити врата.