Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Брифинг в Бургас СНИМКА: Тони Щилянова
Брифинг в Бургас СНИМКА: Тони Щилянова

Полицията в Бургас задържа 43-годишния Николай Паскалев, криминално проявен и осъждан, който е отвлякъл и брутално изнасилвал 3 млади жени на възраст 22, 23 и 24 години. 

Извергът е задържан в село Приселци като там са открити много вещи, свързани с престъпление, включително и свинските опашки с които е вързвал момичетата.

"Задържаният се разследва общо за три отвличания, три изнасилвания и два грабежа, като най-вероятно е му бъдат повдигнати 3 обвинения за блудствени действия", съобщи на брифинг в Бургас току що апелативният прокурор Любомир Петров.

Шефът на полицията комисар Калоян Калоянов добави, че задържаният е действал изключително брутално с момичетата и ги е заплашвал, че ако подадат сигнал в полицията ще им отмъсти. След като било изнасилено, едно от момичетата било накарано да почисти къщата в Приселци, допълни прокурор Петров. 

Окръжният прокурор в Бургас Георги Чинев добави, че пострадалите съдействат изключително много на разследващите органи. Засега задържаният не е давал обяснения, а полицията издирва и негов съучастник.