Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кораловите рифове са уникални природни създания, които неуморно извличат калциев карбонат от морската вода, след което го превръщат във варовик. Натрупван в продължение на стотици години, той формира кораловите рифове, сред които живеят най-разнообразни морски същества.

Веществата в Коралите са полезни за човешките кости

Коралите съдържат биологично чист калций, магнезий и минерали, близки до тези на човешкия скелет, лесно и пълноценно усвоими от човешкия организъм.

Известно е, че калцият е важен за поддържане на костната плътност. Научни изследвания обаче показаха, че дори при нормални нива на калция в кръвта, ако в организма има недостиг на витамин D3 и на особено важния К2, отлагането на калций и други минерали в костите може да бъде нарушено. Учени установиха, че редкият витамин К2 е особено необходим при опасност от остеопороза, той помага за „отвеждане” на калция и минералите до местата в костите, където е необходимо тяхното натрупване. Така меките тъкани, бъбреците и артериите са защитени от калциране.

Здрави кости до дълбока старост

С мисъл за хората, които желаят да се грижат за здравето на костната си система, е създадена английската хранителна добавка CORAL CALCIUM. В състава ѝ влизат натурални калций и магнезий, извлечени от Кораловия риф и има добавени витамини D3 и К2, които са необходими за „отвеждане” на калция до костите.

КОРАЛ КАЛЦИЙ здрави и плътни кости!

натурални Ca, Mg + D3, K2

• Помагат за КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ

• Намаляват риска от ОСТЕОПОРОЗА

• Усвояват се лесно и не дразнят стомаха

КОРАЛ КАЛЦИЙ съдържа натурални калций и магнезий, които се усвояват лесно и пълноценно от организма, не дразнят стомаха, не пречат на функциите на бъбреците и артериите. Калцият и магнезият допринасят за нормалното състояние на костите, зъбите и мускулите. Витамин K2 спомага за „транспортиране” на калция до костите. Витамин D3 спомага за усвояването на калция и фосфора, за нормалната функция на мускулите, дебелото черво и имунната система.

КОРАЛ КАЛЦИЙ помага за поддържане на здрава и плътна костна структура в борбата срещу остеопорозата.

Поръчайте до 30 септември Корал Калций, 60 капсули за 22 лв. с Подарък Вилкакора, медицински спрей за гърло с екстракти от котешки нокът, мащерка и прополис. AМЦ Фарма България, София, ул. Поп Богомил 23, тел.: 02 983 11 81, www.zdrave-amc.bg.