Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Здравейте, аз съм Ева Веселинова и съм новата водеща на “На кафе”.”

С тези думи репортерката от “Господари на ефира” разбуни духовете в рекламно видео, което подгрява зрителите за новия сезон на предаването. Мнозина побързаха да заключат, че дългогодишната емблема на дамското шоу Гала този път наистина няма да се завърне пред камерата. Хората повярваха, че с нейните отговорности от 10 септември ще се нагърби Ева Веселинова.

В същото време амбициозната репортерка сподели в своите профили в инстаграм и фейсбук, че все така самоотвержено ще продължи да се труди като част от екипа на “Господарите”, които също стартират от 10 септември.

“Работата е по-голямата част от нашия живот, затова трябва да е удоволствие и да се върши с усмивка! - пише Веселинова. - Почивката свърши и започваме работа по новия сезон. Можете да ми сигнализирате за всякакви нередности и злоупотреби. Не забравяйте, че промяната тръгва от нас самите! Бъдете дейни! Очаквам ви!”

И в действителност “168 часа” научи, че усмихнатата репортерка ще продължи активно да разобличава всякакви измами и мошеници и да се бори с различни неправди като един от най-ценните кадри на Джуди Халваджиян. В същото време обаче тя ще се изявява паралелно и в предаването “На кафе”, но не като измести Гала, а напротив - ще й окаже нов вид активна подкрепа. Каква точно, зрителите скоро ще разберат.

Любопитното е, че откакто рекламното видео е в тв ефира, зрителите изразиха недоволството си от въпросната рокада чрез многобройни коментари в социалните мрежи. Почти сигурно е, че новият сезон ще стартира без половинката на Гала - Стефан, който няма да влезе отново в ролята на неин ководещ и партньор в студиото.

И по този въпрос зрителите побързаха да си направят изводи предварително. Тъй като в друго видео пък писателят Илиян Любомиров подобно на Веселинова заявява, че ще бъде новият водещ на “На кафе”. И ето н - мнозина заформиха нова тв двойка.

Всъщност и Любомиров не преувеличава и ще се стане част от предаването, но също ще има по-скоро поддържащо участие. А Гала все така остава в главната роля.

Продуцентите обещават много нови изненади и съвсем различен вид на предаването, с които да удовлетворят нуждите на своите зрители.

Четете още:

Голямата конкуренция се връща със Слави Трифонов, Рачков и Мария, БНТ - като нова