Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пламен Константинов, Кадър: Нова телевизия
Пламен Константинов, Кадър: Нова телевизия

Във военно време този господин щеше да е разстрелян, каза по Нова тв треньорът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов по повод на състезателя Владислав Иванов, който напусна тима. Преди време Иванов се оплака, че Константинов го напсувал, а треньорът пък обясни, че състезателят отказал да влезе в игра във важен за отбра момент и не проявявал колективен дух. Днес Пламен Константинов отново коментира отношенията между двамата.

"В мирно време воюват спортистите и правилата са близки до военните, взаимоотношенията ни са по остри, някой правила са армейски, обясни той. Според него изкуствените скандали не се отразявали добре.

Треньорът съобщи още, че дни преди световното по волейбол, което от 48 г. за първи път ще се проведе у нас, подготовката на отбора върви нормално. От 25 дни националите били във Варна.

Там ще се проведе и първият им мач на 9 септември, който е с отбра на Финландия. Константинов изтъкна, че през последните години тенденцията е слабите отбори да се приближават към големите и затова никой не бивало да бъде подценяван.