Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Габриела Медарова СНИМКИ: Авторката
Габриела Медарова СНИМКИ: Авторката

"Само един час бе престоят на открито, докато бях 2 месеца и половина в ареста. Разхождаха ни навън в клетка с размери 4 на 4". Това зави пред журналисти 21-годишната Габриела Медарова, която се прочу, след като на 15 април т. г. помля 11 коли в Пловдив надрусана и пияна. На 11 май пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

В районния съд днес се гледа разпоредителното заседание. Срещу Габриела са повдигнати 4 обвинения.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката пред медиите в почивката на заседанието.

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок. "Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение. 

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира майката на Катя Андреева.

Очаквайте подробности.

Пострадалата Катя Андреева
Пострадалата Катя Андреева
Катя Андреева (в средата)
Катя Андреева (в средата)
Габриела Медарова
Габриела Медарова