Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Моторист и спътника му са приети в болницата в Пазарджик с различни счупвания и наранявания, след като катастрофираха, бягайки от полицейска проверка, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал около 22 ч. във вторник на пътя между Пазарджик и село Добровница. Полицейски автопатрул предприел проверка на мотоциклет с двама души на него, т.к. двуколесната машина се движела с висока скорост. Водачът обаче не спрял на подадения сигнал със стоп-палка и продължил по пътя, като увеличил още повече скоростта.

Минути по-късно обаче загубил контрол над мощната "Хонда", мотоциклетът излетял от пътното платно и се озовал в крайпътната канавка. Пристигналите на местопроизшествието униформени служители установили, че водач на мотора е 28-годишният Васил Т. от Пловдив, а пътникът зад него е 17-годишен тинейджър от село Огняново.

Полицаите съдействали на екип на спешна помощ да транспортира катастрофиралите нарушители до пазарджишката болница. Няма опасност за живота на пострадалите.