Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Атаката срещу президента за пътно нарушение на баща му е гротеска. Тя е реплика на обсесията на Нинова да търси във всяка ситуация повод за политическа атака.

Това не е дебат, нито спор между политически мъже, а грозна сцена от квартална кръчма на опиянени от власт и самозабравили се хора.

Пуснаха версия за инвалид в количка, което не намери потвърждение във видеорепортажа. Става въпрос за електрическа триколка. От това което са разви, преди версията за прикриване, на мен ми изглежда, като съзнателна акция по разгръщане на скандал, възможно с участието на някой натегач от БСП, но няма какво особено да се прикрива. Пък и има обжалване.

Тривиална пътна ситуация без особени щети и последствия. Поне така изглежда. Хиляди стават всеки ден.

След това прокуратурата се намеси, въпреки че това е типично пътно-транспортно произшествие. Колко пъти се намеси прокуратурата в много по-обществено значими дейния? Всичко това ми напомня на многобройните опити на службите, включително на прокуратурата да спретнат някакво активно мероприятие, с което да държат всеки президент под контрол.

Не виждам какво има да се прикрива в случая - след като трябва доста въображение, за да се прикрепи пъклена умисъл към действието на възрастния човек в колата, който се оказва баща на президента.

Радев е последният човек, когото ще защитавам, но Борисов да му вменява вина, че като бивш шеф на ВОЕННОвъздушните сили имал отговорност за катастрофи с частни самолети (последните два случая са с частни самолети), е все едно някой да вини премиера като бивш пожарникар за пожарите в България. Той може и трябва да носи вина за бойните пилоти и толкова.

Оставете родителите, децата, жените извън мазните си борби на медийния тепих.

За да избягат от отговорност за реалните скандали в различни сфери на управление, които са под отговорност на правителството, и за да измъкнат ГЕРБ и коалиция от каскадата от скандали, пиарите на управляващите и Борисов изглежда смятат да истеризират всяка ситуация, като я превърнат в запалянковска свада - "нашите" срещу "вашите". За да не можете да различите важното от чалгата, управленската немощ от користта и корупцията.

Междувременно България ще остане в режим на свободно падане. Ако не искате да гледате политически пехливанлък, вземайте съдбата в ръцете си и не допускате да ви вкарват в такъв мизерен и истеризиран "мач на върха".

От фейсбук