Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов КАДЪР: фейсбук
Бойко Борисов КАДЪР: фейсбук

"Аз много пъти правих предсрочни парламентарни избори, знаете резултатите. Ще е прецедент в Европа да им угаждаме на всеки 6 месеца да правим избори", каза премиерът Бойко Борисов преди минути в кулоарите на парламента след извънредното заседание по случая с фалиралия застраховател "Олимпик". 

"В КФН председателят не носи отговорност за ресорите. Нека да не пресираме, защитих и Търговския регистър, всеки на мое място би я нападнал. Искам да осигуря комфорт на работата им. На 10 минути с по близо месец се възстановяват данни. Важна е обицата на ухото, много системи са такива", заяви премиерът. 

Днес се запознах с новата шефка на Търговския регистър. Сидеров я познава. Когато имаш коалиционно правителство, аз не мога сам да ги назначавам, не е и редно.

Ние имаме и зам.-министри, там, където няма зам.-министър, сме се постарали да има шефове на агенции, каза  Борисов.  

По повод случая с ударена журналистика, Борисов коментира че е казал на Любо (Любомир Методиев) да се извини, да посети това момиче, което е пострадало. Всичко минава през нейното изявление и дали ще приеме извинението. Някой път се случва, бутаме се - опитайте се да я убедим и нея, каза премиерът.