Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Важното е да се усмихваме с двамата от тв екрана

Маги Халваджиян може и да загрява от Тоскана за новия сезон, но жълтите медии прегряха съвсем

Заедно в Тоскана, но от двете срещуположни страни на масата с италианско вино и апетитен хляб. В средата на компанията от 10 възрастни и едно дете е продуцентът - техният общ началник, Магърдич Халваджиян.

Само двама души от този августовски курортен фотос

успяха да вдигнат

поне с няколко

градуса горещините

в София

Леко брадясалият Димитър Рачков и греещата в бяло Мария Игнатова освежиха жълтите медии за поредна порция спекулации - заедно ли са двете звезди точно след година официално обявена раздяла?

Мария Игнатова с Димитър Рачков  СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА ЗА СП. STORY
Мария Игнатова с Димитър Рачков СНИМКА: ЛИЛИЯ ЙОТОВА ЗА СП. STORY
Започна се на 14 август с хиляди лайкове под снимката, която за два дни обиколи всички сайтове. После бе описан “подмолният” план на брата Джуди Халваджиян, който силно се дразнел, че зрителите се напрягали да следят по изражението на Мария дали тая вечер ще е с Митко, или не, вместо да се задълбочават в поредното разследване на “Господари на ефира”. Затова и

Халваджиян завели

двойката чак в

Тоскана, за да

рестартира

връзката им

Нищо, че самият Джуди липсва на този фотос. Вероятно го е снимал...

Другият брат - Маги Халваджиян, който е на почетното място на масата в Италия, категорично заяви, че нито те, нито близките им ще коментират случващото се в Тоскана...

На петия ден от постването на снимката някъде в мрежата се появи потвърждение на Рачков и дори предположение, че двойката

усилено се трудела

за общо бебе под

звездите на

Тоскана...

Кадърът от Тоскана, на който един срещу друг са Мария Игнатова и Димитър Рачков.
Кадърът от Тоскана, на който един срещу друг са Мария Игнатова и Димитър Рачков.
Така е с Митко и Мария почти от 10 години, когато двамата се озоваха в едно студио на “Господари на ефира”.

Рачков, който в средата на септември ще навърши 46 години, е от лицата на тв екрана, които всяка домакиня и пенсионер приемат безусловно като част от своето семейство. Митко и Зуека запълниха успешно голямата празнина за всенародни любимци след двойката Калоянчев - Парцалев.

Мария е русокосата красавица, която в началото не успяваше много в смешните етюди, но времето и опитът ѝ като водеща на различни формати я подредиха сред любимите лица.

Да не говорим за сериозното място в мъжките сърца... Дори в историите, описващи нейни предишни връзки, жълтите медии бяха започнали да се повтарят и объркват.

Влюбената двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова
Влюбената двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова

Не е ясно Рачков едновременно или последователно например бе получил кошница с плодове и куфар с дрехи на Мария, изпратени от двама различни мъже, написали обаче бележка с еднакъв текст. В единия случай

собственик

на нощен клуб

предупредил актьора

да се приготви за

10 хиляди лева

разходи месечно,

а медиен собственик удвоил сумата на 20 хиляди.

Вече никой не брои колко пъти тв двойката бе разделяна или събирана. Дори това бе провокирало Мария да се пошегува, че най-вече се пише за разделите, но ако се следва логиката, трябва да се обръща внимание и на събиранията им, за да може после отново да има раздели.

Дори във времето, когато най-силно двамата демонстрираха екранната си любов, от екипа на “Господарите” довериха, че връзката вече е продуцентски трик, а иначе всеки един от двамата си има своя живот.

Двамата водеха заедно “Господари на ефира”, преди да се разделят.
Двамата водеха заедно “Господари на ефира”, преди да се разделят.

Възможно е и през този август най-успешният тв продуцент - Маги Халваджиян, отново да подгрява за есенния сезон откъм Тоскана.

Защо обаче ни е да знаем дали е истина, или лъжа връзката между Димитър Рачков и Мария Игнатова?

По-важното е двамата да ни карат да се усмихваме - независимо дали в “Като две капки вода”, в “Господарите” или в “Полицаите на края на града”. Толкова малко предавания носят положителна емоция, че за какво ти е да осоляваш или захаросваш нечия дългогодишна връзка.

Всъщност точно преди година

Митко Рачков пробва

да сложи точка на

чуждото любопитство към тази връзка с кратко писмо. Както “24 часа” написа тогава - направи го в свой стил - той не обича да говори за личния си живот, но и няма навика да крие нещата. Затова откровено написа:

“Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. “журналисти” и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно.

Димитър Рачков и Мария Игнатова като водещи на “Бургас и морето” преди няколко години
Димитър Рачков и Мария Игнатова като водещи на “Бургас и морето” преди няколко години

Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!”.

Слуховете за събирането им се появиха година след раздялата им.
Слуховете за събирането им се появиха година след раздялата им.