Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петър Соколов СНИМКИ: Благой Кирилов
Петър Соколов СНИМКИ: Благой Кирилов

Хеликоптерът на "Гранична полиция", който помагал на "Пътна полиция" като следи за нарушение от въздуха, е подал сигнал за едно нарушение, съобщи главен инспектор Петър Соколов от "Пътна полиция". Става дума зашофьор, който карал в аварийната лента.

Тепърва ще се преглеждат кадрите от камерите на машината, в резултат на което ще има и други санкционирани, обясни полицаят.

Той посочи, че операцията продължава и днес. Този път обаче ще се следи за трафика от морето към София. На пътните полицаи ще помага и хелипкотер на "Гранична полиция", както и служители на МВР в цивилни коли, които ще подават сигнали за нарушители до колегите си.

В ранната сутрин са станали две тежки катастрофи, обясни Соколов. При едната край Първомай ""Фолксваген Голф 2" забил отзад трактор с влекач. Загинали са трима души от Голфа. Предполага се, че причината за инцидента е висока скорост.

В другата тежка катастрофа, станала малко преди 9 ч. в района на Лом, шофьорът не се съобразил с червен светофар да не преминава през жп прелез. От удара между колата и влака, е починала 38 - годишна жена, която се е возила в лекия автомобил.