Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Огромна промяна настъпи в живота на Владимир Кличко, след като отново се върна сред групата на ергените. Бившият боксьор бе във връзка с американската актриса Хейдън Пенетиър, а всички ги смятаха за перфектната двойка. Те бяха заедно в продължение на девет години, имаха най-сладката разлика във височината и до последния ден на съжителството им двамата бяха сгодени.

Сега Кличко прекарва ваканцията с тригодишната си дъщеря Кая, докато неговата бивша любов бързо продължи напред. Новината за раздялата им още не бе изстинала, когато Пенетиър бе заснета с колегата си Брайън Хикърсън да излиза от ресторант, танцувайки, цялата обляна в слънчева усмивка.

Всъщност слухове за края между Кличко и Хейдън имаше от много дълго време. Двамата за последно бяха видени заедно на почивка в Барбадос, но годежният пръстен не красеше нежните ръце на Пенетиър. Кога е настъпил краят остава неясно, но според майката на актрисата двамата са все още приятели и заедно ще се грижат за малката Кая. Дори бяха на почивка в Гърция преди месец, а Хейдън честити на "своя брат" Витали Кличко включването му в Залата на славата.

Това, което е по-интересното обаче, е, че нейни близки твърдят, че новата връзка на актрисата с нейния колега е започнала също преди месец.

Кличко и Хейдън са заедно от 2009 г. Връзката им е бурна. Те няколко пъти се разделят и събират, преди да обявят годежа си през 2013-а. Година по-късно на бял свят се появява дъщеря им Кая, но проблемите за семейството им не спират.

Хейдън отново е фотографирана без годежния си пръстен, а медиите гърмят с новината, че младата майка е в постродилна депресия. Тя не го отрича и влиза на няколко пъти за рехабилитация в клиника.

На твърденията, че се е разделила с боксьора, отговаря просто с: "Това, че пръстена го няма, не означава, че е дошъл краят на връзката ни", и сладка снимка на щастливото й семейство.

В същото време 42-годишният Владимир Кличко дели времето си между Европа и Флорида и е отговорен баща на дъщеря си Кая, която е ту с него, ту със семейството му.