Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вършат глупост след глупост, които затвърждават управлението на ГЕРБ, не го подкопават

Преди зрелищния арест на Димитър Желязков в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат от ДПС най-вълнуващото събитие през изминалата седмица бе обирът у дома на Таско Ерменков, който по собствените му думи е бил упоен, защото холтерът, с който спял, показал нисък пулс точно по това време, а и кучето не излаяло.

Обирите на граждани с използването на упойващи газове е устойчива градска легенда, за която няма нито едно достоверно потвърждение. Не че бандитите у нас не са технологични, но просто упояването с райски газ е трудно и неефективно.

За да бъде приспан възрастен човек, трябва да се подава газ с висока концентрация - поне 80%, през маска или назален катетър, комбиниран с чист кислород. Иначе висококонцентрираният азотен двуокис може да убие упоявания, защото няма да има кислород и той ще се задуши. Дори професионалните анестезиолози практически не използват райски газ освен за упояване на малки деца понякога.

Бенчо Бенчев позира пред своя поръчков ролс-ройс за 200 000 евро. Активистът на БСП от Бургас бе арестуван заедно с Димитър Желязков в хотел “Рамада” в Истанбул.  СНИМКА: “24 ЧАСА”
Бенчо Бенчев позира пред своя поръчков ролс-ройс за 200 000 евро. Активистът на БСП от Бургас бе арестуван заедно с Димитър Желязков в хотел “Рамада” в Истанбул. СНИМКА: “24 ЧАСА”

Нали не вярвате, че във всяка квартална банда има анестезиозиолог със съответното оборудване?!

Балоните, които се продават по дискотеките, предизвикват само смях у ползващите ги, те не заспиват непробудно. Така че това с райския газ при обирите е глупост, въздух под налягане. Не е редно сериозен човек да ги говори. Разбирам ужаса, който е изживял г-н Ерменков разбойници да се разхождат в дома му и над спящото му тяло, но все пак той е важна фигура в опозицията и не бива да става за смях.

Имам усещането, че опозицията у нас иска вечно да е такава на ГЕРБ и не иска да поема отговорност за съдбините на татковината ни. Защото вършат глупост след глупост, които затвърждават властта на ГЕРБ, не я подкопават. Освен споменатия райски газ не може знаме на всички борци против властта да бъде Десислава Иванчева - подкупната кметица на “Младост”. Същото се отнася и за заловените в компанията на Митьо Очите активисти на БСП и ДПС. Ако имаха малко акъл в главата, не биха се втурнали лично да укриват популярния бургаски разбойник.

Това, което остава като следа в общественото мнение, е, че сегашните ще бъдат свалени, за да дойде коалиция между Очите и Иванчева, возени на ролс-ройс. Което ми се струва не особено популярна кауза.