Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Двама дрогирани шофьори са задържани след рутинни проверки на варненската полиция. След едно денонощие в ареста, срещу тях са образувани предварителни производства.

43-годишен мъж от Игнатиево бил спрян за проверка на Златни пясъци с БМВ-то си. Полевият тест установил, че е седнал зад волана дрогиран. При проверката е установено, че мъжът държи в себе си две пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, което според експертната справка е хероин с общо тегло 0,09 гр.

Другият е мъж на 34 години от Варна. Той бил спрян за проверка с личния си автомобил в 11.30 часа във варненското село Любен Каравелово. Освен, че шофирал след упатреба на наркотични вещества, в колата му са открити 13 пакетчета с бяло кристално вещество, 48 празни пакетчета, 2 сита, пинсети, сим карти и карти памет.

Още трима мъже осъмната в различни арести заради наркотици. 26-годишен варненец е задържан 25 минути след полунощ, след като у нег е открита доза хероин и амфетамини. По случая е образувано досъедбно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Другият задържан е 33-годишен жител на морската столица. Той е арестуван на Златни пясъци с амфетамини. Третият мъж е на 24 години. У него е открита марихуана.