Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Соколето си падал по татуировките.
Соколето си падал по татуировките.

Радослав Стипцаров-Соколето има няколко присъди и е известен с агресивния си характер, избухлив е и често си мени настроението. Още през 2009 г. получава присъда от 2,5 г. пробация за блудство с непълнолетно момиче на 15 г., което примамил в колата си. Тогава получил пробация и 200 часа обществено полезен труд, като трябвало да плати и 5000 лв. обезщетение на пострадалата.

През 2016 г. жалба срещу него подава изоставилата го приятелка Г. К. Година по-рано те се разделили, но той продължил да я преследва. Карал я да правят секс насила и я заплашвал.

Една вечер се покатерил на покрива на блока и влязъл през капандура в мансардата й. Закопчал я с белезници, опрял пистолет в главата й и започнал да я изнасилва. Заснел дори гаврата с мобилния си телефон.

Използвал и изкуствен пенис - дилдо. След това жената напуснала страната и избягала да живее в чужбина, защото се страхувала за живота си. По едно от делата в съда тя пристигна с полицейска охрана. Тогава Соколето е бил в ареста, но след това пуснат на свобода под парична гаранция. Делото срещу него е висящо в районния съд в Благоевград.

На 29 юли м.г. около полунощ Соколето не спрял с колата си БМВ Х5 на полицейска стоппалка. Автопатрул се опитал да го догони, но той се измъкнал. Полицаите от Второ РУ обаче го издирили и му пратили призовка да се яви за съставяне на акт за неподчинение на полицейско разпореждане. Явил се в полицията заедно с психично болен човек, като се опитал да каже, че другият е карал колата. После обаче станало ясно, че излъгал. Дни след като се явил в полицията, Соколето пусна жалба, че двама униформени са го пребили.

По неговото оплакване районната прокуратура е разпоредила проверка. Оказало се, че Соколето не е удрян и заплашван. Заради това през март т.г. прокуратурата внесе срещу него обвинителен акт за набеждаване на полицейски служители. До гледане на делото така и не се стигна заради самоубийството.