Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Габриела Медарова СНИМКА: Радко Паунов
Габриела Медарова СНИМКА: Радко Паунов

"Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори. Искам при семейството си." Тези думи отправи със сълзи към Пловдивския районен съд 21-годишната танцьорка Габриела Медарова. 

Нейната майка Теодора в качеството си на защитник също поиска дъщеря й да бъде на свобода. "За нейното състояние и за лечението й това е най-доброто", каза майката.

След 2 месеца и 16 дни престой в ареста 21-годишната танцьорка увери, че преосмислила своето поведение и това, което й се е случило било предостатъчно. Прокурор Даниела Андреева настоява мярката да не се променя. Тя разкри, че Габриела се заканила на свидетелка по делото със саморазправа.

На 15 април, пияна и дрогирана, Медарова помля 10 коли в Пловдив. След кратък престой в ареста бе пусната под парична гаранция. Месец по-късно тя нападна и разби носа на студентката Катя Андреева. Оттогава е зад решетките. 

Адвокатът на Медарова заяви, че ще иска съкратено съдебно следствие, защото щетите, нанесени от клиентката му, са големи и не може да бъде сключена сделка. Медарова признава изцяло вината си. Предстои съдът да се произнесе относно мярката.