Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Внасям искане до Министерски съвет да представи информация кой и по каква процедура е позволил проверките по Черноморието.

Това не е война. Това е умиротворяване на войната, която се води срещу българския бизнес, защото вицепремиерът Валери Симеонов вкара закони и започна действия, които буквално убиват българския туристически бизнес.

“Атака” и ГЕРБ бяхме обвинени, че сме комбина, която спасявала редник Киро. Не знам кой е редник Киро и ние не сме го спасявали, но много добре си спомням операцията по спасяването на редник Цеко, когато вицепремиерът Симеонов изнуди правителството за концесията в Банско в навечерието на Нова година. Ние двамата с Николай Александров, ако не получим публично извинение от Валери Симеонов в същото студио, в което хвърли тези обвинения, ще заведем дела срещу него за клевета и уронване на престижа. Ще заведем съдебни дела за обида и ще окуражим премиера Борисов и Данаил Кирилов да направят същото. Призовавам премиера Борисов да покаже кой е премиерът и кой е вицепремиерът, да не се объркват хората.