Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

41-годишната Александра Фулара от Полша. Снимка:фейсбук
41-годишната Александра Фулара от Полша. Снимка:фейсбук

С цикламена примка от сатен около врата си е открита мъртвата полякиня Александра Фулара, научи 24 часа.

41-годишната треньорка по карате използвала колана на роклята си, с който увиснала на бор в горичка, на стотина метра от хотел "Интрига". В него четири дни по-рано тя се настанила със семейството си.

При огледа е установено,че меките тъкани в областта на врата са ощавени, а примката е стигнала до шийните прешлени. След аутопсията по категоричен начин е установено, че по тялото на жената няма следи от насилие.

Полякинята е носела черен бански с широка дантела, наподобяваща ръчно плетиво. 

За извличане на ДНК профил в лабораторията на бургаската полиция е изпратен зъб от трупа, научи още наш репортер. 

Лобното място било добре избрано - то се намирало на двайсетина метра навътре от черен път, който отвеждал към брега, а малък хълм прикривал дървото, на който полякинята се обесила, разкриха осведомени.

Чужденката изчезна на 30 юни и бе открита 20 дни по-късно при поредния обход на полицията в гориста местност край Поморие.

Първоначалните предположения бяха, че Александра Фулара е влязла да се къпе в морето и се е удавила. Полицаи от Поморие и служители на отдел "Издирване" към Криминална полиция в Бургас претърсиха десетки хотели и къщи под наем, в издирвателната акция се включиха и водолази.

 Все още не е ясно какво е накарало спортистката и майка на две деца на 8  и 16 г. да сложи край на живота си и то в чужда държава.