Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Светлана Гущерова се вижда в бъдещето с Християн и с 3 деца

Двамата сключиха граждански брак наскоро.

"Аз съм си това, което съм си. Много хора си мислят, че ще се променя, като съм взела фамилията Гущерова. Но самата аз още не мога да свикна", заяви Светлана Гущерова, булката на Християн Гущеров по NOVA.

Тя е родена в Търговище, но от 2009 година живее в София. Обича да ходи на походи, да кара колело и ролери. Много обича кучетата. Най-големият възход за нея е "Биг брадър", защото той я е променил като човек, като характер и като мислене. "Аз съм жена, която държи на своето си и която не позволява някой да я контролира и да я мачка", категорична е Гущерова.

"Миналата година по това време се снимах за Плейбой, много по-различна и по-зряла фотосесия. Като си гледам стари снимки, ме е срам, сега не бих го направила. Бих дала съвет на момичетата, които са тръгнали по този път, да не се държат по този начин, от опит го казвам", съветва младите момичета плеймейтката.

"Много медии казват, че с Християн сме се запознали, когато сме били близки с Мария, това не е вярно. Запозна ни наш общ приятел, беше си сватосване в интерес на истината. Ние сме един за друг, защото се разбираме, той е много добър, забавен и с чувство за хумор", разказва за любовта си Светлана. И допълва: "Грабна ме с факта, че много обича кучетата и с готвенето си. Първата целувка беше след 5-6 дена и след нея заживяхме заедно".

Много пътуват откакто са заедно, ходят на кино.

"Аз очаквах предложението за брак, имахме много кратка раздяла след "Биг брадър", защото той не беше съгласен да вляза там. Но разбрахме, че не можем един без друг. Той ме извика в офиса на една фотосесия, падна на колене, отвори кутийката с пръстена и ми предложи", разказа Светлана за предложението.

Сватбата я организират за 2 месеца, с най-близките хора. Представяла си малка кукленска сватба и такава получила. Не искали много да се снима. "Не робувам на марки, не е важно за мен колко струва нещо", твърди Гущерова за дизайнера на роклята, който е българин.

Много са суеверни и тя, и Християн. "Преди бях по-романтична, сега не чак толкова, но сме много ревниви, аз дори към приятелките си съм много ревнива", твърди Светлана.

"Не знам защо, като отида в църква, ми се случват само лоши неща. Аз не съм вярваща, но съм си казала, че повече в църква няма да вляза", отговаря на въпроса защо не са сключили църковен брак.

"След 10 години се виждам с Хриси и с поне 3 деца", завърши Гущерова.