Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Президентката на Хърватия Колинда Грабар-Китарович прегръща държавния глава на Франция Еманюел Микрон под московския дъжд.
Президентката на Хърватия Колинда Грабар-Китарович прегръща държавния глава на Франция Еманюел Микрон под московския дъжд.

Обвинения, че е била пияна по време на церемонията за награждаването след финала на световното първенство по футбол получи президентката на Хърватия Колинда Грабар-Китарович. Тя подкрепяше сънародниците си на стадион “Лужники” в Москва при загубата с 2:4 от Франция, а след това се опита с прегръдки и целувки да им вдъхне кураж в тежкия момент.

Според сръбската преса обаче тези нежности се дължали на това, че Грабар-Китарович си била сръбнала. “Пияната Колинда засенчи футболистите на родината си. Тя бе голямата звезда”, пише “Информер”. Вестник “Курир” пък излиза със заглавие “Алкохолинда”, играейки си с името на държавния глава на Хърватия.

В родината ѝ също се появиха подобни критичти материали. “24 сата” цитира местен експерт по комуникация, който казва, че Грабар-Китарович е забравила да пази достойнството си. “Добре, че почна да вали обилно, защото иначе тя щеше да нацелува и момчетата, които подават топките”, заяви пък коментатор по националната телевизия.