Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров СНИМКА: Деси Кулелиева
Волен Сидеров СНИМКА: Деси Кулелиева

България показа, че не искаме да сме буфер и да сме периферията на Европа. Показахме характер и българско самочувствие. Така обобщи успеха на българското председателство лидерът на депутатите от "Обединени патриоти" Волен Сидеров от парламентарната трибуна.

"Има два вида мъжки характер - истински и такъв с 5 букви", обобщи със самочувствие и вещина той. И добави: "И сме по-красиви, и сме по-добри!"

"Изчакахме възпитано да приключи председателството и след това си разменихме реплики вътре, между "Обединени патриоти", изтъкна Сидеров към лидера на БСП Корнелия Нинова, която преди него изсипа доста критики към Борисов. И напомни: "Нашият политически живот не приключва с председателството."

По повод скептицизма, с който са се отнасяли "традиционните" партии към националистите, Сидеров направи следния извод: "Оказа се, че българските националисти са по-добрите европейци. Ето, и Австрия направи същата коалиция - десни с националисти. Друг пример - Италия. Това значи, че в Европа нещо се променя."

Доза здрав национализъм трябва да има във всяка държава в Европа, препоръча лидерът на "Атака" и на депутатите от "Обединени патриоти".