Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пенсионерка от село Черкаски е настанена за лечение в монтанската болница с контузия на главата след бой с тояги от съседи. Това съобщиха от ОД на МВР- Монтана.

На 11.07.2018 г. около 16,13 ч. на ЕЕН 112 в РУ Берковица е получен сигнал от 68-годишната Б.Г. от с. Черкаски, която е заявила, че й е нанесен побой от нейни съседи. На място веднага е изпратен дежурен автопатрул, които установил жената да лежи в стая на лятна кухня, като лицето и връхните й дрехи били в кръв.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Вършец. Установено е, че около 16 часа пред частен дом в селото е възникнал скандал между потърпевшата и съседите й 63-годишния Г.Д. и 61-годишната Е.С.

Скандалът прераснал в саморазправа между тях с тояги, вследствие на която Г.Д. е с разкъсно-контузна рана от лявата страна на главата в областта над ухото, а Б.Г. е с разкъсно-контузна рана на главата. Б.Г. е обслужена от екип на ФСМП Вършец и транспортирана към МБАЛ "Стамен Илиев" гр. Монтана от нейни роднини за допълнителни изследвания. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна и тежка телесни повреди.