Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

28-годишен криминално проявен от Бургас спретна екшън при полицейска проверка и се опита да избяга, но бе задържан, а в дома му криминалисти откриха мини плантация за марихуана.

Около 16 ч. във вторник, на паркинга на известен хипермаркет в к-с "Славейков" полицаи извършили проверка на лек автомобил хюндай със софийска регистрация.

Зад волана бил 29-годишният Е.Б., а в колата имало още трима мъже на 23,28 и 36 г., двама от които с крими досиета.

28-годишният Радослав Р. опитал да осуети проверката, оказвайки яростна съпротива. Докато размахвал юмруци срещу униформените той успял да изхвърли от раницата си несесер, после хукнал да бяга.

След кратка гонка и щракане на белезници непокорният бургазлия е задържан. В изхвърления несесер са открити четири пликчета с 12 грама канабис.

В жилище на бул."Мария Луиза" в Бургас, обитавано от Радослав, полицаи попаднали на мини наркоферма за марихуана.

Иззети са девет саксии и кофички със засяти конопени растения, четири сушащи се стръка с множество съцветия по тях и електронна везна. В една от стаите на жилището са намерени съоръжения и цялостно оборудване за мини-ферма за отглеждане на марихуана - шест кварцови лампи, таймери, въздуховоди, течни торове. В наркооранжерията било изградено и капково напояване.

28-годишният мъж е задържан със заповед, образувано е бързо полицейско производство.