Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Интервю на Кристина Кръстева

- Г-н Плевнелиев, вие сте още в меден месец, но да ви питам, наред с предстоящото най-щастливо събитие - бащинството, какви са плановете ви за политиката?

- Ще ви споделя една тайна - в тази 1 година, в която бях канен и пътувах по форуми по целия свят, се срещнах поне с 30-ина действащи президенти и с още толкова бивши. И всички ми казаха едно и също нещо: "Росен, ти си толкова щастлив и изглеждаш толкова добре, усмихнат! Какво става?" И аз на всички казвам едно: "Хора, има живот след политиката и той никак не е лош..."

Аз успях в едно нещо, в което много политици се провалят, а именно успях да си тръгна навреме. Сега в България хората ме обичат, аз искрено благодаря за тази позитивна енергия, която виждам и усещам всеки ден от хилядите сънародници, с които се виждам. И извън България съм приет и ценен по целия свят. Така че, от една страна, изпаднах в една комфортна ситуация на човек, който е международно признат и вътрешно приет и обичан. И, разбира се, всичко това комбинирано с тази истинска любов и с нашите планове да градим семейство. Чакаме едно прекрасно бебенце и сме истински, истински, истински щастливи. Пожелаваме подобно щастие на всеки.

Минахме през много трудности - както аз, така и Деси. И може би това щастие сега е в резултат и на достойния начин, по който минахме през трудностите.

Затова всички сънародници, когато е трудно и когато е тежко, нека знаят, че е важно. Един от изводите, които направих за себе си - когато е лесно в човешкия живот, щракаме с пръсти, но тези периоди в човешкия живот не са важни. Когато е трудно и тежко, тогава е много важно. По начина, по който минаваш през най-трудните моменти в живота си, програмираш и следващата фаза на развитие на живота си. Да го кажа в прав текст - Господ дава повече на тези, които са страдали, и на тези, които са минали през трудни моменти. Затова към моите любими сънародници: Когато е трудно и когато е тежко, не се предавайте! Господ винаги ни възнаграждава за достойния начин, по който минаваме през трудностите.

Ексклузивно политическо интервю с президента (2012-2017) на републиката пред Кристина Кръстева четете утре само в "24 часа".