Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВМРО поискали закриване на центровете за бежанци в София, щото те били единствената заплаха за сигурността на гражданите.

А, бе, аланкоолу, бежанците ли взривяват банкомати, карат пияни и дрогирани по улиците, организират си гонки, обират апартаментите от Люлин до Бенковски, търгуват с дрога и контрабандни цигари, звънят по телефона и обират възрастни хора, крадат ДДС и организират корумпирани обществени поръчки, плащат на съдии и държат медиите в България?

Те ли я разграбиха за 30 години, унищожиха бъдещето й и я превърнаха в донор за евтина работна ръка и мозъци за Западна Европа? Бежанците ли приватизираха всичко под масата, окрадоха пенсионното осигуряване и здравната каса, построиха рушащи се магистрали, открадвайки не 10, а 30, че и 50% от стойността им?

Бежанците ли държат пенсиите под границата на бедността и оцеляването, с кражбите, корупцията си и личното забогатяване за сметка на народа?

Бежанците ли оправдават престъпниците и им позволяват да си живеят царски в затворите, някои от тях, с пари, ако случайно са влезли, па и могат да си тръгнат като поискат?

Май нещо друго трябва да се закрие, а?