Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Синът на Йоско - Иван, може да обжалва ареста си пред апелативния спецсъд във вторник.
Синът на Йоско - Иван, може да обжалва ареста си пред апелативния спецсъд във вторник.

Eдин от аверите на сина на Йоско Костинбродския - Иван, поръчал да запалят колите на Емо Телето, твърди анонимен свидетел 359. Причината била, че Телето не искал да работи за Иван и Пендака. Натискът бил съпроводен и със заплахи срещу жената на Телето.

Според разследващите групата на сина на Йоско искала да измести конкуренти на наркопазара. Затова прибягвала до заплахи и побои. Свидетелят със скрита самоличност твърдял, че имало много момчета, пребити заради отказ да продават дрога.

С обвинение по делото на Йосифов и Пендака вече се сдобил и Стефан Гевгелийски, който е в ареста по друго дело. Той е обвинен за участие в групата и за това, че е подбуждал тарторите да убият магистрати и полицаи. Таен свидетел твърди, че сред нарочените от бандата били шефът на сектор “Убийства” в ГДНП М. Наумов, полицайката Д. Димитрова, бившият служител на МВР Ал. Василев и спецпрокурорите Галипов и Мойсев.

Според адвокати няма как Гевгелийски да е дал поръчката в кафене в столичния кв. “Надежда”, тъй като от година-две е в ареста. Нямал и мотив, Мойсев дори не е участвал в дело срещу него.