Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тези дни софийският административен съд направи малка сексуална революция – призна еднополов брак де юре. Направи го въпреки българската конституция, в която бракът е съюз между мъж и жена.

Става дума за две бракувани във Франция дами, които решават да свият гнездо в Русе. Едната е французойка и като гражданин на ЕС има правото да живее у нас без специално разрешение, но другата е австралийка и по принцип няма такова право. Когато

МВР отказва да й даде постоянно жителство,

тя завежда дело, позовавайки се на съответната европейска директива. И го печели.

Няма лошо, но какво става с конституцията? Вероятно съдът приема, че не е признал брака като такъв, а само едно право, което произтича от него. Като да пиеш мляко, но не и да колиш кравата. Другите брачни права си остават запазени за традиционните двойки и по никакъв начин не важат за джендърските малцинства.

Но пък нищо не пречи на гей двойките да си поискат и останалите брачни права по същия съдебен ред. Ако са нужни нови евродирективи, то еврокомисията с удоволствие ще ги приеме. И ще стане така, че у нас

гей браковете ще продължават

да са забранени,

но ако са сключени в чужбина, ще се признават.

Решението е очевидно – отивате във Франция, разписвате се там и се връщате в България с всички брачни права. Вероятно ще се появи и брачен туризъм за гей двойки от Източна Европа. Туристическите агенции ще предлагат готови екскурзии – пристигане с чартърен полет, настаняване в хотел, посещение на Лувъра, разходка в Монмартър, брачна церемония в префектурата, посещение на Айфеловата кула и завръщане пак с чартърен полет. Общо 500 евро. За пенсионери - 10 на сто отстъпка.

А може и да излезе по-евтино, защото има фондации, които се чудят какво да субсидират. Добре известно е, че Сорос е дарил 16 милиарда долара на една от тях за подобни каузи. Дай им проект и веднага развързват кесиите. Еврокомисията също е винаги готова

да отпусне средства на полза роду.

И понеже българинът е жив дявол, много хетеросексуалисти ще се възползват от безплатните екскурзии до Париж. Събирате се например две двойки от традиционния тип, настаняват ви в съседни стаи на еднополов принцип за благоприличие и политическа коректност, но през нощта се премествате по нашенски. Все пак пред хотелската администрация е желателно да се държите за ръце мъж с мъж и жена с жена. И от време на време да разменяте страстни погледи, не трябва да се допуска френската общественост

да остане с впечатлението,

че българите

са мошеници.

Разбира се, след екскурзията двойките ще получават и легализиран брачен документ в български превод. Това ще им дава право на останалите семейни екстри, като например правото да осиновяват деца. За дамите е по-лесно, те могат сами да си ги раждат, но при мъжете това все още е проблем.

Лошото е, че ако гей браковете навлязат у нас по този заобиколен начин, ще се създаде поредната бъркотия и шизофрения в правната ни система – голямата Темида (конституцията) е против, а малката Темида (съдебната практика) е за.

Царят не дава, но пъдарят дава. Това убива доверието към властта и законите, подкопава устоите на държавността в един момент, в който чакаме за Шенген и за еврозоната.

Цивилизованото

решение

е парламентът да промени конституцията със съответното квалифицирано мнозинство, защото няма нужда да се свиква Велико народно събрание.

Но още от сега мога да кажа, че няма да го направи. Щом парламентът ни не успя да събере просто мнозинство за Истанбулската конвенция, еднополовите бракове нямат никакъв шанс.

За съжаление, някои партии все още не са се отърсили от православния популизъм и продължават да се съобразяват с избирателя. А избирателят продължава да живее с представите от комунизма. В своето невежество той вероятно се страхува, че правото на еднополов брак ще се превърне в задължение, както стана с правото да гласуваш.

Вероятно ГЕРБ би гласувал правилно, но Корнелия Нинова пак ще се опъне като магаре на мост и дори Станишев няма да успее да я накара да мине на другия бряг. Доган също ще даде ретроградни указания на своите либерали. В такива моменти много остро се чувства липсата на “Да, България” в законодателното тяло.

Според мен обаче

избирателят може

да бъде убеден,

стига да се намерят

силни аргументи

Какъв е най-големият проблем на България днес? Демографската криза, разбира се. Ако не предприемем нещо решително, скоро българският народ ще изчезне като скитите и траките. Кой е виновен за кризата? Естествено, че това са хетеросексуалните българи, защото тъкмо праволинейните отказват да правят семейства и да раждат деца. Тогава защо да не възложим тази задача на хомосексуалните?

Известно е, че човек винаги се стреми към забранения плод. Ако едно право му е било отнето и изведнъж се разреши, той бърза веднага да се възползва с пълни шепи.

Нищо чудно гей двойките да се обзаведат по един или друг начин

с по 3, 4, 5 отрочета

Дамите ще си ги раждат сами, а мъжете ще ги купуват от сурогатните майки, които днес ги продават в чужбина.

Ако приемем, че 10 на сто от населението си пада по същия пол и създаде семейства с по 2 деца, това означава поне 700 хиляди допълнителни българчета.

И най-важното е, че тези деца ще получат културно възпитание, тъй като гейовете са много по-културни, възпитани и талантливи от средностатистическия българин.

Още коментари от същия автор четете тук