Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Инцидентът станал  на едно от най-натоварените кръстовища в морската столица - на улиците "Цар Асен" и "Македония" в центъра на града  СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Инцидентът станал на едно от най-натоварените кръстовища в морската столица - на улиците "Цар Асен" и "Македония" в центъра на града СНИМКА: Гугъл стрийт вю

19-годишна девойка от Варна предизвика тройна катастрофа и рани три жени, след като не спря на стоп на едно от най-натоварените кръстовища в морската столица - на улиците "Цар Асен" и "Македония" в центъра на града.

Инцидентът станал около 22.20 часа вечерта. Момичето било зад волана на тойота. Вместо да спре на стопа, стъпило смело на газта и се забило в такси, което се движело по пътя с предимство. Жълтата кола от своя страна сменила движението си от удара и спряла в автобус от градския транспорт.

При тройния удар са пострадали 49-годишна пътничка от автобуса, която е с контузни наранявания, 69-годишна жена, също пътувала в автобуса, която има фрактура на хрущял на носа и 26-годишна жена, пътувала в таксито, която се разминала с по-леки травми.

Няма опасност за живота им, прегледани са в болнично заведение и освободени за домашно лечение.