Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъж е избягал тази сутрин от ареста на Трето районно в Пловдив, където е бил за срок от "24 часа".

От полицията потвърдиха информацията, но отказаха подробности защо е бил задържан. Не е ясно и как е успял да напусне арестното помещение.

Директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив не бе открит за коментар, тъй като не вдига телефона си.  

Очаквайте подробности!

Стотици ежедневни случаи на неразкрити кражби и грабежи (едва 40%), 85% неразкрити телефонни измами, от които българите са изгубили 5 милиона лева. 3.5 млрд. лв. си плащат данъкоплатците, за да ги бият и ограбват.

Така започна лидерът на БСП Корнелия Нинова аргументацията си за искания вот на недоверие заради провал в сектор сигурност, дебатите по който започнаха току-що в Народното събрание.

И ескалира: "А в предизборната си програма ГЕРБ обеща още 6000 полицаи. "Малшанс" нарече убийството вътрешният министър. Малшанс ли е 6-торното убийство в Нови Искър от осъден, който 9 г. не е бил потърсен от МВР? Над 900 осъдени се разхождат свободно. Това е престъпна некадърност на МВР! Човек с 16 присъди бие в Ботевград полицаи." Тя започна с новината, че преди минути е избягал още един затворник - този път от Пловдив, и препоръча на вътрешния министър да го хванат до края на дебата и преди да си е пуснал брада.

Обществото се самоорганизира да се пази, защото няма държавност. Самоорганизират се като във Врачанско, за да си запълнят дупките, за да не се пребиват, добави Нинова.

Премиерът Бойко Борисов не в в пленарната зала, но тук е почти целият Министерски съвет, включително атакуваните от вота министри на вътрешните работи Валентин Радев и на отбраната Красимир Каракачанов.

Още четете:

Сгрешихме, че не използвахме гумени куршуми и палки в Ботевград

Мейзер иска да я пуснат, за да си смени гърдите. Били й изтекли!