Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как политиката в Бавария може да съсипе Европейския съюз

Германците няма да се осмелят да стрелят по бежанците, за да не се озоват в килията на Милошевич

Старата максима, че рибата се вмирисва откъм главата, е на път отново да се потвърди – ЕС аха-аха да започне да се разпада откъм Германия. Едно време соцлагерът точно така се разпадна откъм Москва. Ако преди 10 ноември се разчиташе на България да се вдигне на бунт, имаше да чакаме и да чакаме поне до четвъртото хилядолетие.

Кризата в Германия я предизвика вътрешният министър Хорст Зеехофер, като обяви, без да пита Меркел, че

ще изпълнява своя си план за проблема с мигрантите

В общи линии планът предвижда да се възстанови границата с Австрия и пиле да не прехвръква, камо ли ислямист. Всички нежелани пришълци ще се връщат в страните, където са били регистрирани за пръв път, т.е. в южната периферия на Европа.

В България сме успели да засечем и регистрираме близо 50 хиляди “бежанци”, но те са продължили към по-богатите страни. Да речем условно, че от тях 30 000 са в Германия. Планът на Зеехофер е да ни бъдат върнати зорлем, та да си ги обгрижваме тук като птици в клетка.

Това звучи малко глупаво - кой нормален афганистанец би се заселил доброволно в България? Но пък всичко, което прави Европа на тема бежанци, изобщо не страда от прекомерен интелект.

Да вземем

патриотичните наши доброволци като Перата,

които дебнат афганистанци в Странджа планина, връзват им китките със свински опашчици и ги предават на полицията. О, неразумни юроде! Поради що не ги пуснеш да си минат мирно и спокойно, та да не ги видим повече? Защо насила да ги регистрираме, когато Зеехофер ще ни ги връща? Види ли мигрант да се промъква през гората, истинският патриот трябва да си затвори очите и да обърне гръб.

Не само ние, но и континентът като цяло не е с всичкия си. Докато

Зеехофер пали чергата на Меркел

със своя план, край водите на Италия се разигра драмата с кораба “Аквариус”, който се опита да внесе 629 бежанци, спасени край либийските брегове.

Както се оказа, този кораб е мероприятие на 2 хуманитарни фондации, които получават от ЕС по 30 евро на ден за всеки спасен бежанец. Седалището на тези фондации обаче не е в Италия, а във Франция и затова Италия не прие “Аквариус”. Затова пък прие друг кораб с около 900 бежанци, само че фондацията му е италианска.

Веднъж Европа плаща, за да си докара проблемите със свой транспорт.

После забранява бурките и забрадките,

научава се да охранява всички публични места с тежковъоръжени солдати, да загражда с бетонни барикади посолства, паметници, министерства, летища.

Не е ли съвсем отвъртял Старият континент? На практика той кани мигрантите – елате, ще ви осигурим и жилище, и джобни пари. Ако сте болни, ще ви излекуваме. Милиони млади африканци знаят, че ако се доберат до Германия, там ще получават наготово 10 пъти повече пари, отколкото могат да изкарат в родината си с тежък труд. Европа ги посреща с букети и мили грантоедни девойки, а после ги връща по родните села с чартърни самолети.

Старият континент е ударен от тежък алцхаймер.

Първо Европа съсипа Либия в името на свободата и мултикултурата. В резултат сега в Либия има пазари за роби, можеш да си купиш човек за 300–400 долара. Другият резултат е, че сега цяла Африка е тръгнала да отплува към Европа от либийския бряг, да мине през Италия и Австрия, за да се гушне под крилото на Меркел.

Населението на Африка в момента е около 1,2 милиарда, но до 2050 г. ще нарасне до 2,5–3 милиарда. А условията общо взето се влошават навсякъде – войни, мизерия, деградация. Нищо чудно към Германия да се устреми 1 милиард в рамките на 20-30 години само от Африка, да не говорим за Ирак, Сирия, Афганистан, а защо не е от Иран, стига Тръмп да успее да го освободи от диктатурата.

Единственото спасение за Германия е веднага да се докара до просешка тояга, а блондинките да се пребоядисат брюнетки и да обуят ватени гащи.

На фона на бъдещето, миналото е мирно и дори скучно. Между 2000 и 2017 г. в Германия са подадени някакви си 2,4 милиона заявления за убежище. Миналата година, която се смята за много спокойна, новите бежанци са били едва 220 хиляди. Но това е само затишие, цунамито тепърва ще пристигне.

Що се отнася до Зеехофер, той има сериозни планове за лятото. На 14 октомври в Бавария ще има избори за местния парламент и ХСС за първи път се усеща застрашена от Алтернатива за Германия (АГ). Както знаем от политолозите, АГ са против всякакви чужденци, поради което все повече германци се подлъгват да се наредят под техните знамена.

Както е тръгнало,

наесен АГ ще

бъде втората партия в Бавария

и нищо чудно дори да застраши лидерството на ХСС. Ето защо Зеехофер е принуден да се бунтува срещу Меркел поне до изборите през октомври. Сто на сто вече е замислил да хвърли някаква бомба през август–септември и да разклати предизборно коалицията с ХДС много по-мощно, отколкото сега през юни.

И това не е някаква солова акция. Както е известно, до неотдавна Зеехофер беше премиер на Бавария, но отстъпи поста си на своя съратник и финансов министър Маркус Зьодер. Той пък се оказа още по-голям патриот и ревностен християнин. На 25 април тази година правителството нареди над входа на всички държавни учреждения и институции в Бавария

да се постави християнският кръст,

та да е видно кой

тук е господарят.

“Кръстът - каза Зьодер, - е символ на нашата баварска идентичност и начин на живот… Той, разбира се, е религиозен символ, но има и нещо много повече в него… Защото има една невидима връзка между държавата и религията.”

Освен това Зьодер се зае да създава миграционна полиция и гранични войски, както и лагери за незаконните мигранти. Проблемът е, че те пристигат в Бавария от Австрия, а между тях отдавна няма гранични пунктове. Значи трябва отново да се изградят и да се обзаведат със силов персонал.

Но и това няма да е достатъчно, тъй като мигрантите, както знаем, най-обичат да заобикалят КПП-тата през гората. Значи ще трябва да се строи и ограда. Но и тя не е пречка за мигрантите. Едни носят стълби, други копаят тунели, трети режат телта с ножици.

Значи трябва да има овчарски кучета и

да се стреля –

веднъж във въздуха,

а втория път…

Самата мисъл, че може да се стреля, е недопустима в Европа и най-вече в Германия. Тя отдавна е забравила, че държавата може да прилага насилие.

Един от плановете е ЕС да охранява своята периферия със специална европейска армия. Но дори и танкове да разположи, мигрантите ще минават между тях като на разходка, щом знаят, че няма да се стреля. А никой не би посмял да гръмне. Я някой е гръмнал, я се е събудил в килията на Милошевич.

Затова нещата няма да се оправят това лято според мен. Най-много да падне Меркел.