Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

8 българи са изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт в Германия, предава немското издание "Билд". 6 от изнасилвачите, които са на възраст между 14 и 16 години, са задържани, а останалите двама се издирват.

Инцидентът е станал на 21 април, но не е бил оповестен публично от органите на реда до днес. Вечерта около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града. 

Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано. 

"Видеото, заснето с телефон, не може да се използва като криминално доказателство", каза главният прокурор Волф-Тилман Баумерт. 

"Идентифицирали сме момчетата, които издирваме", допълни още той.

Превод и редакция: Ивет Арабова

Четете още:

7-годишната дъщеря на тенора Веселин Вачев загина при инцидент в аквапарк в Турция. Момиченцето е племенничка на Мисис България - Мари Вачева

Вижте двамата загинали при катастрофата на военния вертолет. Капитан Пламен Пантилеев бил командир и летец-пилот с над 600 летателни часа, а капитан Стоян Неделчев - щурман на вертолет с множество служебни награди