Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

17-годишният Матю К. се предаде в полицията след жестоко убийството на бившата му приятелка Юлиана - на 15 години - в немския град Фирзен, предава изданието "Билд". Момчето, което е родом от България е отишло в полицейското управление със своята адвокатка и е заподозрян за престъплението.

17-годишният младеж живее с родителите си в немския град Фирзен и е имал връзка в убитата Юлиана 3 години. Наскоро обаче двамата се разделили, споделят техни приятели. 

Матю К. е бил познат на органите на реда отпреди - той има регистрирани случаи на продажба на наркотици, кражби, каране без шофьорска книжка и други.

От полицията имаха друг основен заподозрян за убийството - 25-годишен турчин, който беше арестуван, след като избягал при полицейска проверка. По-късно обаче стана ясно, че турчинът хукнал, тъй като носел наркотици в себе си. Случайно се оказало, че мъжът отговаря и на описанията на очевидците за извършителя на убийството.

Очаквайте подробности!

Превод и редакция: Ивет Арабова

Четете още:

Вижте двамата загинали при катастрофата на военния вертолет. Капитан Пламен Пантилеев бил командир и летец-пилот с над 600 летателни часа, а капитан Стоян Неделчев - щурман на вертолет с множество служебни награди

Ден преди да загине в катастрофата край Клисура, 9-годишното дете имало рожден ден. Полицай се ударил челно в колата на семейството