Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мерцедесът, в който е убит хазартният бос. Снимка:Авторът
Мерцедесът, в който е убит хазартният бос. Снимка:Авторът

37-годишният Михаил Станчев и застреляният от него хазартен бос Коста Николов-Миджурина са се познавали,  а преди известно време Станчев е работел като охрана в едно от казината на бизнесмена, разкриха източници на "24 часа".

Към момента на убийството 37-годишният мъж, който е родом от Ямбол, се водел на работа като поддръжка в хотел в Слънчев бряг. Освен това бил личен шофьор на сина на несебърлията Благой Филипов, който бе два мандата председател на местния общински съвет.

Михаил се запознал с красивата Симона Тодорова от Дряново в началото на май. Двамата започнали да излизат заедно и 37-годишният мъж се влюбил силно в хубавицата.

Той обаче се ядосвал на опитите на 54-годишния Коста Николов-Миджурина да ухажва Симона. Момичето било служителка в едно от казината на боса в Слънчев бряг и често получавало покани  от шефа си.

Във фаталната вечер на 2 юни Симона и Коста отново трябвало да ходят на вечеря в компанията на мъж и жена, приятели на бизнесмена. Именно те били на задната седалка на мерцедеса и станали директни очевидци на екзекуцията, извършена до комплекс "Сън вилидж" в Слънчев бряг.

След като застрелял Миджурина със законно притежаван пистолет "Макаров", Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, но е бил задържан.

Отлично осведомени разказват, че преди да стигне до граничния пункт убиецът спрял на близка бензиностанция и попитал от къде трябва да мине, за да стигне до пункта. След като застанал на кантара той отново задал въпрос как точно да премине границата.

При задържането не оказал съпротива, а оръжието на престъплението, което носел в автомобила си, предал доброволно.

Коста Николов. Снимка:фейсбук
Коста Николов. Снимка:фейсбук
Симона Тодорова. Снимка:фейсбук
Симона Тодорова. Снимка:фейсбук