Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мястото на убийството СНИМКА: Тони Щилянова
Мястото на убийството СНИМКА: Тони Щилянова

22-годишното момиче, което бе тежко ранено в Слънчев бряг при убийството на хазартния бос Коста Николов, е било простреляно до мерцедеса на жертвата, разкри очевидка на кървавата екзекуция.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й. 

Ранената се свлече на земята, цялата в кръв, беше ужасна гледка. Линейката дойде след 30-40 мин., разказа единствено пред "24 часа" жена, която е станала свидетел на тежкото престъпление. 

Тя не вярва във версията за любовен триъгълник и възприема убийството по-скоро като наказателна акция. Жената познавала убития Коста от години, описва го като коректен предприемач, който не създава проблеми на останалите в бранша. 

"За съжаление в България богатите хора се смятат за лоши и те трябва да бъдат избивани", коментира афектираната жена. Тя се оплака, че заради убийството и дългия оглед на местопрестъплението, гости на нейния хотел са били възпрепятствани да се настанят навреме и са изчаквали с часове зад загражденията. 

Както "24 часа" писа по-рано предполагаемият извършител е задържан при опит да напусне страната на ГКПП Лесово. Той е 37-годишен, не е криминално проявен, каза главният секретар на МВР.