Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

21-годишен столичанин отнесе 100 лв. от Варненския районен съд по указа за борба с дребното хулиганство. Младежът бил задържан на 29-и май, след като подмятал неприлични коментари по адрес на жени, отишли да приберат децата си от училище.

Софиянецът пристигнал в морската столица да си търси сезонна работа заедно със свой приятел. Не е ясно какво точно е търсел на 29-и май по обяд в двора на варненско училище в централната част на града, но подпрян на оградата отправил твърде нецензурни предложения към две жени, които чакали да си приберат децата. След това продължил да коментира, да ругае и да подхвърля обиди към минаващи покрай него жени. След намесата на охранител, той напуснал двора, но през оградата продължил да притеснява майките, като демонстративно крещял неприлични реплики и псувни. Това наложило охраната да потърси съдействие от полицията и той бил откаран в районното с белезници.

Пред съда 21-годишният младеж призна вината си, поднесе извиненията си на потърпевшите и сподели, че просто искал да изрази одобрението си към външния вид на жените.