Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тръмп си е поставил за цел да реновира икономиката си с парите на целия свят.
Тръмп си е поставил за цел да реновира икономиката си с парите на целия свят.

Той винаги се придържа към железните си правила от бизнеса - убивай страховете си и никога не се отказвай

Мнозина смятат US президента Доналд Тръмп за елементарен и първосигнален играч, случайно попаднал на световната сцена. Всъщност по всичко личи, че това е роля, която той е усвоил до съвършенство в бизнеса. С агресия и пробивност, граничещи с безпардонност и бруталност

Тръмп стресира партньорите си,

след което се възползва от объркването и грешките им.

По всичко личи, че и сега това е любимият му подход. Кален в огъня на тежък фалит и издигнал се отново до върховете на световния бизнес, Тръмп не е човек, който трябва да бъде подценяван.

Още повече като се имат предвид правилата му в бизнеса. Едно от най-важните е: “Никога не се отказвай дори когато е трудно.” Според Тръмп благодарение на тази максима често е обръщал и най-големите неприятности в своя полза.

От тази гледна точка отсега може да се прогнозира, че

той няма да се откаже

от похода си срещу света, а ще чака нов удобен момент, за да атакува.

Неслучайно едно от основните правила на Тръмп е "Не губете решителност". В книгите си той често описва различни случаи, когато човек се отказва точно преди големия успех. Затова е сигурно, чеТръмп и сега няма да се откаже. Още повече че едно от правилата му е винаги да се бори със страховете си.

"Ако сложиш на нещо етикета "Страх", задължително ще започнеш да се боиш от него - казва Тръмп. - След което обобщава:

Страховете поставят бариери, които пречат

на творческия подход и мислене."

Вероятно именно затова безстрашието на Тръмп, особено в преговорите със Северна Корея, за мнозина изглежда налудно, но при него това е принцип на действие. В книгите си Тръмп описва и как се справя с опасенията си - разделя всеки проблем на подзадачи и започва една след друга да ги решава. Теорията му е, че

в този работен процес страховете се стопяват

и човек по-лесно стига до търсения резултат.

Тръмп има още едно правило, което подсказва как ще постъпи и сега. Веруюто му е, че винаги, при всички обстоятелства трябва да се стремиш към възможно най-високите резултати. Защо човек трябва да си губи времето със скромни цели, недоумява той.

Тръмп има още едно правило, което засега успешно обърква всичките му анализатори. Той от години се стреми да бъде нестандартен играч. 

Как Тръмп играе срещу стадото, четете в хартиеното издание.