Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойка Атанасова по време на участие в предаването "Светлина в тунела"
Бойка Атанасова по време на участие в предаването "Светлина в тунела"

Популярното гръцко разследващо предаване "Светлина в тунела" /Фос сто тунел/ се включва в издирването на изчезналата българка - 37-годишната Десислава Илиева.

По настояване на кореспондента на в. "24 часа" в Гърция, Бойка Атанасова, която е сътрудник на предаването по български теми, екипът се отзова веднага и се включва в издирването на българката.

"Г-жа Атанасова вчера положи огромни усилия да убеди екипа на предаването да се заинтересуват от случая и те се отзоваха! Едно съобщение на национално ниво ще бъде видяно от много гърци и дори случаен овчар може да помогне да бъде намерена!", заяви председателят на „Сдружение на българите на остров Крит“, Петър Анастасов.

"Днес след 12.00 ч ще има екип от предаването на място и всеки, който познава Десислава и иска да помогне за нейното откриване, нека се отзове", апелира към българите на остров Крит журналистката Бойка Атанасова.

Разследващото предаване “Светлина в тунела” по телевизия “Алфа”, с водещ популярната журналистка Ангелики Николули е едно от най-рейтинговите и респектиращи предавания в гръцкия ефир и издирва изчезнали хора.

Припомняме, че Десислава, която е родом от Бяла Слатина, е изчезнала от сряда и семейството й няма връзка с нея. Според информация, българката е имала интимна връзка с гръцки гражданин и е била бременна в 4-ти месец. Предполагаемият приятел на българката, 45-годишен мъж, е намерен обесен в село Кераме, община Агиос Василиос в южната част на Ретимно няколко дни след изчезването на българката.