Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Трима мъже са били задържани от полицията в Пещера, след като били уличени в кражбата на аварирал автомобил, съобщиха от полицията.

В края на миналата седмица в полицейското управление на родопския град бил получен сигнал от 21-годишния Ангел С. от село Ветрен дол, че автомобилът му е бил откраднал в района на летовището " Св. Константин".

Младежът разказал, че колата му " БМВ" аварирала. Отбил я от пътя и тръгнал да търси помощ, за да я прибере в дома си. Когато обаче се върнал, автомобилът бил изчезнал. След няколко дневна работа криминалисти от Пещера установили и задържали в четвъртък крадците на колата - Ангел Н. и Любен П. от Црънча и приятелят им Асен П. от Сърница.

Оказало се, че малко след като собственикът на колата я оставил, за да търси помощ, край мястото минал 32-годишният Ангел. Досетил се, че нещо е станало и вероятно колата се е развалила и решил да я открадне за свои нужди. Обадил се на двамата свои приятели, които за кратко време пристигнали с камион - платформа. Натоварили набързо авариралото БМВ и го откарали в Црънча, където колата била открита от полицаите при ареста на организатора на кражбата.