Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Теодора заедно със съпруга си Александър
Теодора заедно със съпруга си Александър

Българката Теодора Маджарова е в тежко състояние в бразилска болница. След като е диагностицирана с рак на гърдата, се подлага на лечение, което се оказва неуспешно - лекарите откриват метастази в костите и мозъка й.

Последната надежда на Теодора била алтернативно лечение в екзотичната страна. Платили 3 000 лева на българката Кармен Лазарова, която ги изпратила при световноизвестни медиуми. Тя също твърди, че е медиум и лечител.

Жената решава да се подожи на алтернативно лечение в Бразилия, което се провежда от медиума Жуан Дедеус.

"Става дума за нещо като енергийни операции, които не включват физически контакт. Всъщност това е просто една екскурзия за хора, обречени на смърт. Те си дават средствата с последната си надежда", коментира съпругът Александър Русанов в ефира на Нова тв.

Теодора се влошава след лечението на Дедеус и е отведена в болница.

„Последните 8 дни спи през цялото време, само понякога отваря очи“, казва съпругът й. Той търси мозъчен хирург, който да помогне на жена му. Единственият начин е да се върне в България, но пътуването е опасно за Теодора. Затова семейството трябва да събере сумата от 55 000 евро. В България Теодора я чакат двете й деца – момче и момиче.

Ако искате да помогнете на Теодора, можете да преведете пари по тази банкова сметка:

Първа инвестиционна банка

IBAN BG74FINV91501015043945 в лева

BIC FINVBGSF

Титуляр: Теодора Георгиева Маджарова