Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От 300 до 600 евро са получавали служители на ДАИ - Благоевград от транспортни фирми, за да не им съставят наказателни постановления за извършени нарушения. Това каза наблюдаващият прокурор от Специализираната прокуратура Петър Белчев.

"Провежда се специализирана полицейска операция за организирана престъпна група от длъжностни лица и тя продължава. За сега няма да изнасяме повече подробности. Започна в 9 часа сутринта", допълни прокурор Белчев.

Той уточни, че задържаните до момента са над 10 служители на ДАИ, като още не е ясно срещу кои ще бъдат повдигнати обвинения.

Акцията на Спецпрокуратурата, ГДБОП и ДАНС е започнала още около 7 часа сутринта. Сградата се охранява от полицаи, а антимафиоти вадят един по един даяджиите с белезници. Водят ги първо на паркинга, за да си разпознаят личните автомобили и след това ги откарват в полицията.

Четете още:

Трагедия в Торонто: 10 загинали и 15 ранени при нападение с ван, който се вразя в пешеходци на оживено кръстовище. Вижте как задържаха шофьора (Видео, Снимки)

Убита с куршум в лицето българка е намерена захвърлена до сицилиански плаж по сутиен и яки. Разследването се води в средите на проституцията