Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адвокат Марин Марковски Кадър: Нова телевизия
Адвокат Марин Марковски Кадър: Нова телевизия

Престъпление е задържането на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева. Тя е задържана в 10,30 ч, а заповедта й за задържане е от 13 часа. От 10,30 до 13 ч с белезници, подпряна на парапета, това е противозаконно лишаване от свобода. Прокуратурата извършва действия, които по същество представляват престъпление. Това каза пред Нова телевизия  адвокат Марин Марковски.

"На въпроса към Ваклин дали е имал личен контакт с Иванчева, той отговори: прокуратурата да обясни, защо не го обясни той. В следствието той е казал: аз съм бил само един път в кабинета на Иванчева, тя се държа много хладно и почти ме изгони. Това е неговият единствен личен контакт с нея. Няма доказателства срещу кметицата на "Младост" Десислава Иванчева". Това каза още адвокат Марин Марковски. Според него тя не е била в Ринг Мол на 13 април, където се твърди, че е поискала пари. Има камери, а и програмата й за този ден е ясна. На тази дата тя там не е била, повтори адвокат Марковски.

Истината е, че не е светнала като коледна елха, веществото е само върху външната част на дясната й длан, то е от докосването на протоколите във връзка с подписването, каза още Марковски.