Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нова световна война няма да има. За нова световна война са необходими поне двама ненормалници, както беше при Втората световна – Хитлер и Сталин. И при това трябва да са съюзници. Поне в началото. Днес основните "заподозряни" САЩ и Русия не са съюзници.А и САЩ е нормална държава, след като в нея всеки се натиска да живее. Следователно Трета световна война няма да има. Русия е започвала световна война, но САЩ никога не са започвали световни война. По-скоро те ми изглеждат на пожарната команда, която гаси световните пожари. И на строителна компания, която подпомага градежа след разрушенията на войната.

Нямаше световна война, когато Саддам Хюсеин увисна на бесилото. Нямаше световна война и когато либийците си разстреляха диктатора Муамар Кадафи. Нямаше световна война и когато Милошевич пукна в затвора в Хага след като загуби завинаги Косово. Така че и сега, когато убиецът на сирийския народ отърве света от себе си, пак няма да има световна война.

Целият шум за световната война е израз на руското шубе, че няма как вече да се повтори съветската империя. Но с тази мисъл се свиква. Не е мисъл за умиране в световна война. Не разбирам, защо Кремъл изпада в истерия и плаши руския народ, че ще загива той в ядрена война. Няма да загива. Руският народ си го морят лека полека руските управници. Открай време е така. С други думи, колкото по-бързо Башар Асад намаже въжето, толкова по-скоро руснаците ще излязат от окопите и бомбоубежищата. Това е истината: убий диктатор, спаси народ! Убий диктатор и нека мир да царува на земята! Открай време е така. Така ще бъде и сега. Затова, народе мой, успокой се. Няма да има война. Един диктатор ще умре, а това е повод за радост. За демократична радост. Е, Кремъл ще смърди още малко, но това е познато. Кремъл е само запетайка в световната история, никога точка.

*Коментарът е от фейсбук

Четете още:

Майката на убития Георги в Борисовата градина: Лягам и ставам със студеното му лице. Дано не се е мъчил много

Затворникът беглец два пъти предаван от близки. През 1997 г. се променя до неузнаваемост като Арсен Люпен

3 жестоки трагедии в живота на семейство с 11 деца