Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЛЮБЕНИ: Николета и Валери са щастливи заедно, но не се знае докога.
ВЛЮБЕНИ: Николета и Валери са щастливи заедно, но не се знае докога.
"НЕ познавам Валери и не смятам, че трябва да се запознаваме на този етап. Връзката между него и дъщеря ми не е сериозна.
Наясно съм с това, Николета също. И нека не говорим глупости за предстояща сватба и дали Николета би му родила дете.
Това, че техните отношения станаха гласни, не означава, че цял живот ще са заедно. Не гледам на Валери като мъжа на Ники. Николета е голямо момиче на 23 години и сама може да решава с кого да бъде. Още утре той може да срещне друга, но и тя е още млада, има път пред нея. Не си прави илюзии, че Валери цял живот ще е до нея", споделя майката на плеймейтката Еридина Лозанова.
"Николета искаше да крият връзката си, защото знаеше какво ще стане. Нормално е да я нападнат, в очите на много други тя е развалила чуждо семейство, но
това не е така
Колко е бил семеен Валери, си знае само той, след като е излизал с дъщеря ми. В момента тя се чувства добре с него, живее в Италия, спокойно приема случващото се. Дори не се налага да я успокоявам. По-скоро тя ми казва да не се притеснявам." Майката на Николета е свикнала дъщеря є сама да взема решенията в личния си живот. Досега не се е бъркала нито във връзката є с Ники Михайлов, нито с Георги Славов. "Не се меся, защото не ме слуша. Но този път много се страхувах за нея. Не искам да е втората жена в живота на някой мъж и да живее в заблуди. С времето разбрах, че ситуацията е различна. С Валери са заедно, защото той е свободен мъж." Според Еридина дъщеря є никога не е използвала мъжете за пари.
"Николета има чувства към Валери. Когато тя обича, нищо друго няма значение. Не го използва. Тя е красива жена и може да е с всеки мъж,
който си пожелае
Всичките фотосесии и ангажименти в чужбина е уредила сама, не са є помагали гаджетата, нито Ники, нито Жоро. Единственото, което искам, е да е щастлива, но още нямам вяра на Валери".
ПРЕЦЕНКА: Майката на Николета не гледа на Валери като на бъдещ зет.
ПРЕЦЕНКА: Майката на Николета не гледа на Валери като на бъдещ зет.